Ödemiş Rehberlik ve Araştırma Merkezi

WEB https://odemisram.meb.k12.tr
Adres : Kuvvetli Mah. Barbaros Cad. No2 ÖDEMİŞ İZMİR email 808327meb.k12.tr ya da odemisramgmail.com
VİZYON : Hizmet bölgemizdeki öğrenci ve bireylerin kendilerini tanımalarını ve gerçekleştirmelerini sağlayarak; farklılıkları ortadan kaldıran -kendi alanında öncü -bir kurum olmaktır. Misyonumuz gereği amacımız ihtiyacı olan herkesin hizmetlerden en üst düzeyde yararlanmasını ve çağın gerektirdiği yaşam standartlarına uyum sağlayabilecek nitelikte bireyler yetiştirilmesine yardımcı olmak: Buradan yola çıkarak hizmetlerimize erişimin sağlanmasına yer verilmiştir.
MİSYON : Örgün ve yaygın eğitim kurumlarına ihtiyaçları doğrultusunda Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetleri sunmak, bölgemizdeki eğitim çalışanlarıyla ilgili kurumlar arasında etkin işbirliği sağlayarak ihtiyacı olan herkesin hizmetlerden en üst düzeyde yararlanmasını ve çağın gerektirdiği yaşam standartlarına uyum sağlayabilecek nitelikte bireyler yetiştirilmesine yardımcı olmak
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : YSE Dolmuşları kurumumuzun önünden geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Kurumumuz 3 Eylül Yatılı Bölge Ortaokulu bahçesinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Perşembe pazarı ile arasında 500 m. mesafe bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :